Nuk do ta besoni ja se sa është rritur vajza e Noizyt, Leandra

Me siguri të gjithë e mbani mend këngën ‘Noku vogël’, një krijim të reperit Noizy për vajzën e tij të vetme Leandrën e cila jeton në Londër. Reperi në rrjetet e tij sociale është më tepër i fokusuar tek projektet muzikore duke lënë disi në ‘hije’ vajzën e tij, një formë kjo ndoshta për ta mbrojtur atë dhe për t’i dhënë privatësi.Por, gjatë kësaj kohe larg fokusit të mediave dhe rrjeteve sociale, Leandra është rritur shumë shtype rekl,am dhe shiko vide,on