Nuk do ta besoni sa e ka rrogën ambasadorja e Kosovës në Amerikë Vlora Çitaku

Nuk do ta besoni sa e ka rrogën ambasadorja e Kosovës në Amerikë Vlora Çitaku

Në deklarimin e pasurisë, Çitaku ka deklaruar tri banesa të përbashkëta me familjen, një në vlerë 90 mijë euro, tjetra 40 mijë euro, dhe një banesë 52 metra katror për të cilën nuk ka treguar vlerën e saj.Ambasadorja e Kosovës në Amerikë ka deklaruar para të gatshme në një bankë në Kosovë mbi 17 mijë euro dhe 500 euro në SHBA.Ambasadorja e Kosovës në SHBA, Vlora Çitaku, merr 40 mijë e 725.72 euro në vitme p’oshtë shihni pamjet.