Nuk Do Ta Besoni Se Cila Këngëtare E Njohur Kosovare Është Kjo .

Është ndër këngëtaret me të dashura për publikun shqiptar. Kjo këngëtare shum shum e mirënjohur e muzikës popullore, për vite të tëra ka arritur një numër të madh fansash an e mban shqiptaris , kjo falë dashurisë së madhe ndaj muzikës së saj.Zëri i saj i ëmbël ju ka përcjellë dhe vazhdon të ju përcjellë edhe tash ,hape pamjen e plotë