Nuk do ta besoni se çka thotë Angela Merkel për Albin Kurtin, Ai është një…

Nuk do ta besoni se çka thotë Angela Merkel për Albin Kurtin, Ai është një…

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka zhvilluar takim me Jan Hecker, këshilltarin për Politikë të Jashtme dhe Siguri të Kancelares Angela Merkel.”Në ditën e dytë të qëndrimit në Berlin takova këshilltarin kryesor për politikë të jashtme dhe siguri të Kancelares Merkel, z. Jan Hecker. Në të gjitha këto takime diskutuam për marrëdhëniet bilaterale Kosovë-Gjermani,tejkalo hapsiren e meposhtme / vazhdo artikullin e plote