Nuk do “ta dijë” nëse është dimër, Melinda zhvi shet dhe shfaqet tepër se ksi në akull (Video)

Reperja Melinda Ademi ka zgjedhur ishullin e ftohtë të Islandës për të bërë poza seksi

Reperja, e cila pos teksteve provokative shquhet edhe për format e saj seksi, ka postuar një foto nga Islanda ku gjendet në banjon e nxehtë që quhet “Blue Lagoon”, që gjendet në anën jugperëndimore të ishullit ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: