Nuk e dinte se ajo ishte kampione e arteve marciale, tentativa për për’dhu’nim dë’shtoi në këtë formë

“Artistja marciale, 27-vjeçare, Polyana Viana nga Brazili dhu’noi bar’barisht një burrë që tentoi ta për’dhun’onte, pa e ditur forcën e saj.Ai u mashtrua nga pamja e saj fizike, por nuk e dinte që vajza kishte një rekord 10-2, në artet marciale ja dhe video si ndodhi shtype rekl,am dhe shikojeni do befasoheni: