Nuk i dhanë hakun e punës/ Inxhinieri gjerman që i kishin miliona euro borxh prish gjithë apartamentet

Pamjet sho kuese të publikuara në rrjet tregojnë të kontraktuarin që pë rplas makinerinë e rëndë me fasadën e apartamenteve, pas një debati të nxehur me ndërtuesin, që sipas tij i detyrohej më shumë se 4 milionë euro.

Pamjet tregojnë ekskavatorin e tij që përplas fasadën dhe ballkonet e apartamenteve të reja pasditen e të mërkurës në Blumberg, në jug të Gjermanisë.

Në kohën e i nc identit në apartamente nuk kishte njeri dhe nuk u rapor tuan lën dime.