Nuk Jam Nda Nga Nora,Por 1 Djalosh U Fut N’instagram Më Kër.Cenoi Me Videon Time Duke E Bë Me Noren Dhe Unë.

Kam thënë në një intervistë, madje, “vetëm vdekja më ndan” dhe është e vërtetë, vetëm vdekja të ndan nga nëna e fëmijës tënd. Kështu që gjithmonë do të jem babi i Renée-së dhe gjithmonë do të jemi bashkë, se kemi Renée dhe ishalla e kemi shëndoshë e mirë derisa të plaket shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe videon e plote e cila video po le nam ne rrjetet sociale dhe me gjere ne te gjithe rrjetet dhe me gjere ne te gjithe rrjetet.