“Nuk ka femra s*ksi në shtëpi”/ Arjola-djemve: Qepeni gojën, s*ksamena të mëdhenj ju!

“Nuk ka femra s*ksi në shtëpi”/ Arjola-djemve: Qepeni gojën, s*ksamena të mëdhenj ju!

Deklarata e djemve në “Big Brother Vip”, ku thanë se në shtëpi nuk ka vajza seksi nuk është pritur aspak mirë nga aktorja e njohur Arjola Demiri. Kjo e fundit është revoltuar, ndërsa ka theksuar se “të gjitha jemi femra seksi”.

Pjesë nga biseda:

Arjola: Të gjitha jemi femra seksi!

Monika: Kush e tha atë që nuk ka femra seksi dua ta di?

Arjola: Seksamenat e mëdhenj këto! S’qenkemi seksi ne! Qepeni gojën mos çoni mesazhe të gabuara jashtë! Ça jemi ne? Inxhe?

Monika: Kush e tha fjalën nuk ka femra seksi, dua ta di?

Dj PM: Pikë së pari…

Arjola: Ti mundesh të thuash mua nuk më duken, por jo nuk ka.

Dj PM: Ashtu thashë.

Arjola: Nuk e the.

Dj PM: Me plot bindje e thashë dhe vazhdoj ta them, po për mua.

Arjola: A e mendoni se fjala juaj del jashtë dhe thonë aty nuk paska femra seksi? Ne burra nuk jemi.

Donaldi: E vetmja femër seksi në shtëpi është kjo…Monika!

Monika: Absolutisht!