Nuk ka fustan ti mbajë të pa.smet gjigande të të dashurës së Ronaldos, Georginës në fotot e fundit

Nuk ka fustan ti mbajë të pa.smet gjigande të të dashurës së Ronaldos, Georginës në fotot e fundit

Georgina Rodriguez di si ta kthejë kokën e të dashurit të saj Cristiano Ronaldo: me linjat e saj ulëritëse, dhe me kaq butësi gjatë darkës … pamjet i sjell revista italiane Oggi.Të lë pa frymë , menyra se si fustani i holle dhe i ngjitur per trupi i ekspozon te pasmet e saj.Per me teper shty pni mbi re kla amen me po shte dhe ju ha pet vidjo: