Nuk ka në mend që të fsh ihet më, këngëtarja e njohur shqiptare bën d aljen e saj të parë p ublike me të dashurin

Pas publikimit të videos së këngëtares Genta Ismajli duke u puthue me të dashurin ms terioz, tashmë një tjetër video ka dalë.

Ajo është filmuar duke bërë një hyrje madhështore në një prej bareve të Zvicrës dorë për dore me të dashurin.

Kjo është dalja e parë e saj publike me djalin.

Nuk dihet akoma ide ntiteti i djalit shtype rekl,am dhe shiko vide,on: