“Nuk kam ku të futem, vetëm…”, banesa në Fushë-Krujë zhytet 2.7 metra nën tokë, pronari: Natën do ta kaloj në oborr

Dë me të shumta nga tërmeti i rënë më 26 nëntor janë shk aktuar edhe në Fushë Krujë. Banesa e Asqeri Mollës, banues në fshatin Hasan, në Fushë Krujë është zhy tur një kat nën dhe. I zoti i shtëpisë rrëfen se nuk ka ku të jetojë dhe se natën e kalon në oborrin shtëpisë. Sipas tij banesa është zh ytur 2.7 metra në brendësi të tokës, ndërsa në bodrum ka pasur edhe makinën ja dhe video e keni me poshte: