Nuk kanë fund “të papriturat” në ndërtesat e Durrësit, ashensori i pallatit fillon nga kati i tretë

Nuk kanë fund “të papriturat” në ndërtesat e Durrësit, ashensori i pallatit fillon nga kati i tretë

Tërmeti i 26 nëntorit ka nxjerrë zbuluar bëmat e ndërtuesve me pallatet shumëkatëshe në qarkun e Tiranës, Durrësit dhe Lezhës.

Një pallat 8-katësh në Durrës, i cili duhet të kishte të instaluar ashensorin nga kati 0 apo nga kati 1, i fillonte ashensori në katin e tretë. Pas tërmetit, pallati është shkatërruar, ndërkohë që ekspertët e huaj janë çuditur nga vendosja e ashensorit në katin e tretë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: