Nuk kanë të sosur surprizat për Edin, shikoni çfarë i jep Ada pas kërcimit romantik

Nuk kanë të sosur surprizat për Edin, shikoni çfarë i jep Ada pas kërcimit romantik

Ada është kujdesur që rikthimi i Edit në program të bëhet në mënyrën më të mirë të mundshme.Pas përballjes, ajo e ka surprizuar me një video ku shfaqet nëna e tij.
Pas kësaj, të dy kanë shijuar një kërcim romantik. Por nuk mbaroi e gjitha këtu.

Ada i kishte sjellë një bluze me kapuç me një thënie dedikuar asaj që kanë kaluar së fundmi me Edin.Dhe së fundmi kishte një kurorë që e ndau në dy pjesë duke i dhënë njërën prej tyre.

Ada i bëri të qartë se pjesën tjetër do e marrë kur ta meritojë vërtetë titullin “princ” nga ajo.