Nuk keni për t’i ngrënë më, pasi ta shihni këtë video se si prodhohen virshllet

Salsiçet janë njëri ndër ushqimet më të pëlqyera të njerëzve në botë, por është ndër më të pashëndetshmet, transmeton Gazeta Metro.

Salsiçet janë ushqimi më i njohur i shpejt në Amerikë dhe vetëm atje hahen rreth 7 miliardë salsiçe gjatë verës. Por, pavarësisht se sa i shijshëm është ky ushqim, salsiçet janë me të vërtetë të dëmshme për shëndetin ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: