Nuk lë fare vend për “imagjinatë”, këngëtarja shqiptare “shfr enon” ndjekësit me poza të nx ehta

Nuk lë fare vend për “imagjinatë”, këngëtarja shqiptare “shfr enon” ndjekësit me poza të nx ehta

Anxhelina Hadergjonaj është një nga këngëtaret më të dashura të muzikës shqiptare dhe jo vetëm. Ajo ka spikatur shpesh herë si me zërin e saj dhe formnmat se nsual.

Këngëtarja është mjaft aktive në rrjetet sociale ku shpesh ndan me ndjekësit foto të nxe hta dhe e njejta gjë ka ndodhur së fundmi.