Nuk ndalen lëkundjet sizmike në vend, sërish tërmet këtë mbrëmje

Nuk ndalen lëkundjet sizmike në vend, sërish tërmet këtë mbrëmje

Nuk kanë të ndalur lëkundjet sizmike në Shqipëri.Këtë mbrëmje Korça është lëkundur sërish nga tërmeti edhe pse me magnitudë më të dobët.Lëkundjet e tërmetit në qytetin jug-lindor të vendit, janë ndjerë në orën 19.30 minuta.Sipas IGJEUM, lëkundja ishte e forcës 2.7 ballë, me epiqendër në Ziçisht, 10 kilometra nga Bilishti, ndërsa thellësia ishte 17 kilometër shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: