Nuk ndalet Oriola, tregon shumë në fustanin e shkurtër

Oriola Marashi u shfaq shumë pr;ovokuese në postimin e fundit.Modelja, kësaj radhe kishte veshur një fustan shumë të shkurtër, me të cilin vuri në pah këmbët se ksi.Ajo pro vokoi ndjekësit me fustanin shumë të hapur tek pjesa e gjo ksit, ku i dukeshin tërësisht reç ipetat ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: