Nuk përmbahet më Linda, tregon publikisht për martesën (Video)

Nuk përmbahet më Linda, tregon publikisht për martesën (Video)

Linda Morina, është e paparishikueshme me cdo postim e paraqitje të saj, por asnëjherë nuk transmeton vlera për audiencën, ose të paktën kështu është kuptuar deri tani nga veprimet e parreshtura.Të gjithë bëhen kurreshtar për cdo publikim të saj, njëjtë duhet të ngjasojë edhe tani.Flet për martesën, gjoja e irrituar nga pyetjet e parrështura në adresë të saj, Linda kësaj radhe ka vetëm nj përgjigje ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: