Nuk përmbahet plaku, e p.8r ekë live në emision Iva Alikon – Shikoni reagimin e saj (VIDEO)

Këtë javë të ftuar në emisionin “Kojshia show” janë, “Babloku” si dhe Top modelja Iva Aliko. Nga provokimet e Iva Alikos, plaku nuk permbahet dot, ia “fut” doren live në emision. Modelja ja dha te drejten plaku duke menduar se aj nuk do ta bente ate pasi qe biseda po shkonte ne nje nivel krejt tjeter nga ajo qe beri plaku. Për ta parë reagimin .Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju