Nuk përmbahet Tayna, ky ‘twerk’ i saj në Tiranë ka lënë gojëhapur të pranishmit

Këngëtarja nga Prizreni, Tayna vazhdon të jetë shumë e angazhuar me koncerte në të gjitha vendet ku ka shqiptar.Së fundmi ajo ka përformuar në Tiranë, në një nga diskotekat më të njohura.Gjatë përformancës Tayna ka bërë edhe një vallëzim i cili quhet ‘twerk’ vallëzim ky i cili ka çmendur publikun.Shiheni videon më poshtë shtype rekl,am dhe shiko vide,on: