Nuk po gjente dot punë, kush është inxhinierja e ndërtimit që u hodh nga pallati duke gjetur vde kjen

Nuk po gjente dot punë, kush është inxhinierja e ndërtimit që u hodh nga pallati duke gjetur vde kjen

Inxhinierja e ndërtimit Adela Gjoka u hodh nga kati i shtatë i banimit në Rrëshen. 23 vjeçarja i ka dhënë fund jetës, duke u hedhur nga pallati ku jetonte, në pamundësi për të ndihmuar familjen, e cila kishte shpenzuar mjaft për të, duke e shkolluar.

Adela Gjoka ishte e diplomuar në Fakultetin e Inxhinierisë në Tiranë dhe në kushtet e një depresioni të rëndë i dha fund jetës. Edhe pse kishte studiuar në një nga degët universitare më të kërkuara në tregun e punës, për Adelën nuk kishte pasur kurrë një mundësi të tillë shtype rekl,am dhe shiko vide,on