Nuk vonon Erdogan, delegacioni turk nis kordinimin e veprimeve me qeverinë shqiptare për ndërtimin e 500 banesave

Nuk vonon Erdogan, delegacioni turk nis kordinimin e veprimeve me qeverinë shqiptare për ndërtimin e 500 banesave

Në zbatim të udhëzimit të Presidentit turk Rexhep Tajip Erdogan, i cili dje premtoi ndërtimin e 500 njësive të banimit për të goditurit nga tërmeti, një delegacion turk nga Drejtoria e Administrimit të Banesave Publike dhe Ministria e Mjedisit dhe Urbanistikës, i kryesuar nga Ambasadori Yörük, zhvilloi sot takimin e parë me delegacionin shqiptar, për të kordinuar veprimet për zbatimin e projektit turk të ndihmës ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: