Nusja çm endet ditën e dasmës, tron ditet mjeku nga ajo që gjen brenda kokës së saj

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur me një nuse. Ajo quhet Keyll dhe ditën e dasmës e kaloj në spital, pasi kishte dhi.mbje koke dhe hidhej përpjetë si e çme.ndur.Familjarët e saj menduan se Kelly bënte kështu nga a.nkthi, por më pas gjërat filluan të bëheshin serioze.Doktor Edward Panacek, fillimisht mendoi se nuses i duhej një psikiatër, por jo. Më pas doktori ka zbu.luar se nusja ishte pickuar nga një lloj fluture shtype rekl,am dhe shiko vide,on: