Nusja e djalit te Sali Berishat del pa re.çipeta ! Me bluzën transparente nxjerr në pah bustin se.ksi (Video)

Bloggerja Armina Mevlani tërheq gjithmonë vëmendjen me postimet e saj. Kësaj radhe ajo ka postuar dy foto në rrjete sociale, por ajo që bie në sy, është transparenca e bluzës.Me një kanotjerë në ngjyrat e tokës, Armina Mevlani ka preferuar të veshë bluzën pa të brendshme, duke sjellë një pamje se ksi.“Detajet. Varse floriri”,- shkruan Armina Mevlani bashkëngjitur fotove se nsuale.Mevlani ka sjellë gjatë qëndrimit të saj në karantinë, video të ndryshme të realizuar në TikTok, duke qenë tepër aktive në rrjete sociale sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: