Nusja e martuar: Bëra s*ks me vjehrrin nga inati i burrit, por tani me gjeti belaja

Kjo eshte letra e saj e derguar per tabloidin “The Sun”:

Ja letra:

Kur i burri im më tregoi se kishte marrë dhënie se.ksuale me gra të tjera, unë isha aq e zemëruar sa fjeta me babi e tij për ha.kmarrje. Ky ishte vendimi më i keq i jetës sime dhe tani ai po kë.rcënon të tregojë të dash urin tim nëse nuk fle me të përsëri.

Para dy muajve, i das huri im më dërgoi në darkë në një restorant të bukur për ditëlindjen time të 22-të. Ai është 23 vjeç.

Ne u kthyem në banesën e tij për se.ks të ditëlindjes e cila ishte e mahni tshme, por, në mëngjes, ai tha se kishte diçka për të më treguar.

U habita kur ai pranoi se kishte dal dy gra të tjera dhe kishte marr ëdhënie se.ksuale me ta.

Ai i penduar më tha se e kishte kuptuar atë së çfarë donte, por mendova se ai duhet të pastrojë ndërgjegjen e tij në mënyrë që të mund të kishim një fillim të ri.

Unë isha tepër e zem ëruar. I thashë atij të më thërriste një taksi dhe kam pritur jashtë deri sa ka arritur. I in jorova thirrjet dhe tekstet e tij gjatë gjithë ditës.

Atë natë e thirra babait të tij dhe e pyeta nëse ai donte të më takonte për një pije. Ai ishte i habitur, por I pëlqeu idea ime.

Ai është 43 vjeç, por duket më i ri. Ai dhe mamaja e të dashu rit tim u ndanë vite më parë.

Ne u takuam në një lokal dhe dolëm për te shetitur me makinën e tij.

I tregova atë që me kishte thënë djali i tij. Ai vërejti që unë isha e mërzitur. Unë u përkula dhe ai më put hi me pasion. Ai pyeti nëse doja të shkoja në shtëpinë e tij dhe unë u pajtova,

Ai filloi të më afrohet. Ai tha se e dinte se ishte vetëm një çështje kohe , ta dëshiroja atë në vend të djalit të tij.

Ai nuk më tërhiqte, por u pajtova që të bëjë marrë dhënie se.ksuale me të. Ndjeva sikur po qaja gjatë gjithë kohës që po e bënim dhe nuk mund të prisja që të dal nga atje.

Me burrin u pajtuam atë mbrëmje.

Por tani babai i tij më dërgon mesazhe se.ksi duke më kërkuar që ta bëjmë përsëri. Mesazhi i tij i fundit ishte kë.rc ënues. Ai më tha se do t’i tregojë djalit të tij se kishim marrë dhënie se.ksuale përsëri.

A vazhdoj ta bëj se.ks me babanë e tij apo t’i tregoj burrit? Ja përgjigja e psikologes:

Ju duhet të tregoni vjehrrit se ju nuk do të bëni se.ks më të . Qëndrimet e tij ndaj grave dhe se.ksit janë egoiste.

Mungesa e respektit për gratë është modeli i dashuri juaj, ai u rrit me të dhe do t`I ketë qëndrimet e tij – madje edhe sjelljen e tij të kohëve të fundit.

Babai i tij do të humbasë respektin e djalit të tij, nëse ai pranon të ketë marr ëdhënie se.ksuale me ju dhe shpresojmë se kër.cënimet e tij nuk do ta arrijnë qëllimin.

Jini e forte, por e qetë me të dhe ai ka më shumë gjasa të tërhiqet.

Nëse besoni se ai do t’i tregojë djalit të tij, atëherë, më mire është që t`i tregosh ti e para. Thuaj sa keq ishe kur e kuptove se ai të ka tra.dhtuar.