Nusja me Letra e detyron burrin ti puth këmbët (Video)

Nusja me Letra e detyron burrin ti puth këmbët (Video)

Të gjithë sot kërkojnë nuse me dokumente jashtë shtetit. Prioritet i rinisë është bërë paraja. Por a thua kush pyet veten çfarë vajze këshillon Pejgamberi, salallahu alejhi ue selem, të kemi kujdes të marrim për bashkëshorte.Ebu Hurejre, radijallahu anhu, tregon se Pejgamberi, salallahu alejhi ue selem, thotë:“Femra martohet për katër shkaqe: për pasurin e saj, pozitën, bukurinë ose fenë e vet shtype rekl,am dhe shiko vide,on: