Nusja shtatzene i zbulon dashnoren burrit, ai ia dridhte me 26-vjeçaren e hotelit! Ajo qe i tha gruaja e g.ozhdoi dhe ndodhi mr.ekullia

E dashur Deidre, kam jetuar duke mashtruar bashkëshorten time gjatë dy viteve të para të martesës. Punoja larg shtëpisë, shpesh largohesha për tre muaj dhe ishte shumë e lehtë të flirtoja. Gruaja ime nuk e kuptoi deri sa e zbuloi së fundmi. Ajo ishte shtatzënë dhe unë po e tradhtoja me një punonjëse në hotelin ku po qëndroja nga e diela deri të enjten mbrëma sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: