Nxori ar mën e shërbimit dhe shtiu mbi të dashurin e motrës, zbardhet ngjarja e rëndë në Patos

Disa detaje të reja janë zbardhur në lidhje me kr.imin e rëndë që ndodhi ditën e enjte në Patos, ku mbetën dy të rinj të vd.ekur.E gjithë nisi për shkak të një lidhje në mes të motrës së gardianit të burgut të Fierit me komshiun e tyre nga familja Rrapaj.Më qartë, dy familjet Skëndaj dhe Rrapaj janë fqinjë me njëri tjetrin, ku shtëpitë e tyre i ndan vetëm një gardh ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: