Nxori të afërmit nga rrënojat, zjarrfikësi bën rrëfimin prekës për familjen e tij: Ndjeu dorën e ftohtë të birit (Video)

Nxori të afërmit nga rrënojat, zjarrfikësi bën rrëfimin prekës për familjen e tij: Ndjeu dorën e ftohtë të birit (Video)

Komisar Arben Cara është një nga efektivët e shërbimit zjarrfikës, i cili ka qenë në terren në Durrës dhe në Thumanë, për të nxjerrë nga rrënojat të mbijetuarit por edhe trupat e pajetë të v iktimave të tërmetit të 26 nëntorit.Ditën e sotme ai ishte i ftuar në emisionin “Wake Up”, ku ka rrëfyer momentin e rënies së tërmetit dhe si e ka ndjerë në shtëpinë e tij dhe më pas punën në terren ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: