‘O Allah mi pakëso gjynahet’/ Këngëtarja shqiptare fshin fotot e nxehta dhe i futet fesë: Kam 10 vite që…

Ajo ka zhvilluar një rubrikë pyetje-përgjigje me ndjekësit, ku ka shpjeguar që e ka bërë këtë përkushtim ndaj fesë për të pakësuar gjyn ahet dhe për më tepër ka ftuar të gjithë estradën për ta bërë këtë.
“Me këtë trup ke bërë mëkate, andaj është një thënje islame, punët e mira i shlyejnë të këqijat,“- i shkruan një ndjekës këngëtares Mujaj.Nga ana tjetër këngëtarja i ka treguar se është e para nga estrada që e ka bërë këtë gjest dhe pret t’i bashkohen dhe shumë të tjerë: “Po ek spozimi është haram, ishalla po i bashkohet gjithë estrada, mbas meje kështu. Unë e bëra e para. Me pakësu gjynahet ndoshta” per me teper hap foton apo videon ne vazhdim n diqni раmјеn.