O Hoxhë, Burri im luan bastore dhe aparata , spo mundem me duru mo si të veproj, Ja reagimi tij!

Do të vejmë re se bixhozi ka hyrë në të gjitha poret e shoqërisë. Ai është i pranishëm në shtëpi, shkollë, klube, sheshe, hotele, trena, anije, aeroplanë. Shumë vende perëndimore kanë tentuar të ndalojnë bixhozin dhe kjo rezultoi. Ai është bërë qëllim i shumicës, sepse këtë e kanë parë si mënyrën më të shpejt për të fituar pasuri edhe kjo grua ankohet te hoxha për burrin e saj shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon.