O Hoxhë E Prisha Vetën E Familjen Nga Bixhozi, Çka Të Bëj Tregom? Ja Reagim Hoxhës!

Do të vejmë re se b.ixhozi ka hyrë në të gjitha poret e shoqërisë. Ai është i pranishëm në shtëpi, shkollë, klube, sheshe, hotele, trena, anije, aeroplanë. Shumë vende perëndimore kanë t.entuar të ndalojnë b.ixhozin dhe kjo rezultoiAi është bërë qëllim i shumicës, sepse këtë e kanë parë si mënyrën më të shpejt për të fituar pasuri shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon e plote e cila video po le nam ne rrjetet sociale dhem e gjere ne te gjithe rrjetet dhe me gjeren e te gjithe rrjetet dhe me gjere.