“O Mateo nuk të lë babai”. Babai i Mateos perlot shqiptaret: Ja cfare do te beje tani babi per ty

“O Mateo nuk të lë babai”. Babai i Mateos perlot shqiptaret: Ja cfare do te beje tani babi per ty

Dhi m bja për humbjen e djalit është e pa përshkrueshme për Ligor Vasiun. Teksa l ot ët në sy i janë tharë, ai shpreh p eng un e madh që i ka ngelur, të shikojë edhe një herë djalin e tij 8-vjeçar që iu v ra pa bes isht nga Klodian Çalamani.

“Të v d es tani dhe të shikoj çunin atje ku është” shprehet ai para kamerave.

Me tej babai i Mateo Vasiut, është shprehur se fëmija i tij i ndjerë i kishte blerë bukën dhe ja kishte çuar në shtëpi, autorit por edhe kjo nuk e kishte ndalur të kryente kr i mi n .

“Më ka ngel merak. E nisi çunin për të blerë bukë, shkoi çuni i mori bukën dhe ja çoi atje edhe të ma v r asi, vetëm kjo më ka ngel g oz hdë. Të v d es unë vetëm dua ta shikoj.

Të v d es tani dhe të shikoj çunin atje ku është. Të v d es tani. Nuk e dua jetën, unë sikur jam i v d e kur. Jam i v de kur, nuk di ça të them.”/abcnews.al/