o Shqiptarë, Baton Haxhiu është ‘Agent’ Serb ju betohem në ZOT!

o Shqiptarë, Baton Haxhiu është ‘Agent’ Serb ju betohem në ZOT!

Adriatik Riza Dosti, përmes një shkrimi thote qe Albin Kurti e la cu.llak në studion e tij Blendi Fevziun, ashtu siç e e bëri edhe Vjosa Osmani.Për Edita Tahirin thekson se, e nxori lak.uriq injor.ancën e Fred Pezës, kurse Berati ia nxori maskën Baton Haxhiut.Dosti thekson se Baton Haxhiu është agj.ent serb dhe anti.shqiptar i tër.buar, të cilin e quan edhe këshilltar personal të kryeministrit shqiptar Edi Rama me p’oshtë n’diqni deklaraten e tij.