O Zot bekoji/ Kjo është një ditë e bekuar për mua, pas 9- vitesh martesë Allahu më bekoi me dy djem si drita, o sa e lumtur jam

Oh zot kjo eshte dite e bekum per mu dhe familjen time, pas 9 vite martes Allahu me fali 2 djem binjak , kush me uron Zoti i dhashte ate qe i mungon.

Në familjen Haradinaj ndodhi diqka e mahnitshme qe pas 9 viteve martes zoti ju fali femije te cilet ishin te deshpruar nga jeta . Por me ate qka ndodh iata mbeten te habitur dhe te ngazellyer nga ajo se cfare indodhi.