O ZOT I MADH: Pa.Mje Të Rën.Da: Ja Si U Gjet Astrit Dehari Dhe Qe.Lia Në Ditën E Vdek.Jes Së Tij

Dehari u gjet i vde ekur në qelinë e tij me 5 nëntor të vitit 2016.Televizioni 7 ka siguruar edhe komplet dosjen me detaje se si u gjet dhoma e qeliisë së Deharit. E në qeliinë e Deharit ishte gjetur edhe ky laps kimik, një najlon në formë litari, sfungjer brenda këmishës e të tjera.Poashtu këtu ishte gjetur edhe kjo shishe mjalti, e ky peshqir i gjjakosur. Per te pare pamjet shtypni ne ha psirën më poshtë