Oh zot ku j.etojmë/ Çfarë thoshin Rama dhe Braçe 3 javë më parë për prokurorin Ndoja qe iu bë aten.tati ma.fioz

Prokurori i Durrësit Arjan Ndoja ka rënë sot pr.e e një aten.tati ma.fioz tek mbikalimi i Shkozetit. Ai ka mbetur i pla.gosur së bashku me dy persona të tjerë. Identiteti i tyre nuk bëhet i ditur ende. Ndërkohë Arjan Ndoja është sjell në vëmendje të publikuat para tre javësh teksa është sul.muar nga kryeministri Edi Rama dhe zv.kryeministri Erion Brace. Ja cfarë ka thënë Edi Rama për Ndojën shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: