‘Oiiiiiii’/Dy djemve iu bë atentat, familjarët vënë kujën në spital, ulërimat dhe britmat degjohen ne qiell(VD)

‘Oiiiiiii’/Dy djemve iu bë atentat, familjarët vënë kujën në spital, ulërimat dhe britmat degjohen ne qiell(VD)

Pas lajmit për ante.ntatin e dy djemve të rinj, Ardit Uruçi dhe Andi Zylyfi, i cili ndërroi je.të, familjarët e tyre kanë mbërritur me ur.gjencë në spital.

Siç duket edhe nga pamjet e mëposhtme, familjarët e 21-vjeçarit Uruçi kanë vënë k.ujën në spital. I riu ka marrë një plu.mb në kokë dhe disa në këmbë dhe ndodhet në gjendje kr.itike për jetën ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni:

Post navigation