Opa, çfarë u ndodhi? Arian Çani jep lajmin qe nuk pri tej: Sofie largohet nga emisioni

Opa, çfarë u ndodhi? Arian Çani jep lajmin qe nuk pri tej: Sofie largohet nga emisioni

Nata e sotme ne “Zone e Lirë” ka nisur me një lajm të pap ritur, të cilin e ka dhënë vetë drejtuesi Arian Çani.Që në nisje, Çani ka thënë se në puntatën e sotme dhe në vzhdim do të mungojë Sofie, e cila sipas tij është larguar me dëshirën e saj dhe nuk do të jetë më pjesë e emisionit shtype rekl,am dhe shiko vide,on: