Opsss!! Mihrije Braha Hap Fu.Stanin Dhe Pa Dashje Shpalos Zo.Gun E Saj Në Emision Live (VIDEO)

Opsss!! Mihrije Braha hap fustanin dhe pa dashje shpalos zogun e saj në emision Live.Publikohet video ku ishte Mihrija dhe Naimi se bashku ne emision.. Por diqka shkoi shume keq sepse Mihrijes i ndodhi diqka e tmerrshme i doli zogu ne kamera JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: