“Ose është i çme ndur ose pi të bardhë”, Mustafa Nano ngre “dysh ime” të mëdha për Gent Cakajn (Video)

“Ose është i çme ndur ose pi të bardhë”, Mustafa Nano ngre “dysh ime” të mëdha për Gent Cakajn (Video)

Agjenda e konferencës mbarëkombëtare që do të mbahet më 25 nëntor ka tërhequr vëmendjen e drejtuesit të emisionit “Provokacija” Mustafa Nano këtë të premte.Duke parë programin e saj, ku pjesën më të madhe të fjalimeve dhe diskutimeve e ka ministri i jashtëm Gent Cakaj dhe të ftuarit, që sipas Nanos supozohet të jenë eksponentë të rëndësishëm të kombit, vetëm 5 minuta, Nano ngre dyshimet se ministri i jashtëm pi të bardhë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: