P las keq mes vipash, Young Zerka e p.oshtëroi ‘live’, Samanta Karavella e su lmon keq dhe i përmend gruan. Çfarë ka ndodhur me Ronela Hajatin?

P las keq mes vipash, Young Zerka e p.oshtëroi ‘live’, Samanta Karavella e su lmon keq dhe i përmend gruan. Çfarë ka ndodhur me Ronela Hajatin?

Mbrëmjen e kaluar në “Shiko kush luan” ka nisur një sh.err të ri në estradën shqiptare. Këngëtari Young Zerka është dety.ruar që të zgjedhje se cili nga astistët e vendosur përballë tij nuk e meritonte famën që kishte. Pa u menduar dy herë, Zerka që.lloi mbi foton e Samanta Karavellës, duke vazhduar që në vijimësi të emisionit që ta ir.onizojë. Menjëherë pas kësaj puntate, ka reaguar me shpejtësi Samanta, e cila e ka ofe.nduar publikisht Zerkën shtype rekl,am dhe shiko vide,on