Pa Djaloshin E Varfër Duke Bërë Detyrat Në Rrugë, Gjesti I Milionerit Kur E Sheh I Ndryshon Jetën Përgjithmonë

Pa Djaloshin E Varfër Duke Bërë Detyrat Në Rrugë, Gjesti I Milionerit Kur E Sheh I Ndryshon Jetën Përgjithmonë

11-vjeçari nga Peruja preku zemrën e miliona personave dhe pikërisht për shkak të kësaj fotoje, jeta e tij ndryshoi përgjithmonë.

Fotoja i ra në sy edhe milionerit 31-vjeçar Yaqoob Yusuf Ahmed Mubarak, një filantrop nga Bahrain. Pasi ai mësoi mbi jetën e vështirë që vogëlushi bënte dhe shkoi ta ndihmonte.Ai i ndërtoi një shtëpi të pajisur me elektricitet dhe ndihmoi nënën e tij të hapte biznesin e saj. Milioneri rrëfeu më pas se ai kishte bërë një jetë të ngjashme me atë të Victorit në fëmijë shtie relamen meposhte dhe shiko pamjet.