Pa pikën e TURPlT punonjësit e një kompanie në Tiranë s*ks pas…

Një skenë e tu.rpshme ka ndodhur në mes të Tiranës dhe nuk ka shpëtuar pa vëmendjen e dikujt që e kapi këtë moment edhe e filmoi. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Sic shkruan JOQ, dy kolegë në një biznes të njohur në kryeqytet, nuk e kanë përmbajtur ep.shin dhe kanë dalë jashtë dyqanit për një “të shpejtë”. Ata e kryejnë aktin në mes të ditës në ambient të hapur në praninë e “spektatorëve” të cilët të shtangur kanë zgurdulluar sytë nga skena. Të dy kolegët mbajnë në gisht unazë martese, teksa nuk dihet nëse janë çift edhe në jetën reale.