Pac ienti hyn me so patë në spital, personeli sho kohet(Video)

Pac ienti hyn me so patë në spital, personeli sho kohet(Video)

Në faqen e Facebookut të portalit “Shqipmedia” është publikuar nje video, ku shfaqet një person me sëp atë në dorë. Ngjarja ka nd odhur në Spitalin e Tetovës.Pacienti hyn brenda spitalit me së patë në dorë., duke terro rizuar personelin mjekësor.Ende nuk ka ndonjë sqarim shtesë për arsyet ose edhe nëse ka ndodhur ndonjë inc ident, por kjo video po publikohet në një periudhë jo të sigurt kohore për personelin mjekësor shtype rekl,am dhe shiko vide,on: