Pacolli “Befason“ Me Fjalë: E Deshtët Apo Jo, Halil Kastrati Nuk Ban “NONA“ Tjetër Në Shqiptari

I ftuar në emisionin “Hashtag” në televizionin Dukagjin, kryetari i AKR-së, Behgjet Pacolli, ka folur në lidhje me humanistin e madh të Kosovës, Halil Kastrati. Pacolli për Halil Kastratin tha se ai me gjithë shpirtin e tij mundohet t’iu ndihmojë të tjerëve, megjithatë këtë e shoqëroi me një histori të cilën e tregoi para publikut shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni vidjeon se cfare thote Pacolli per Hoxhen Halil Kastrati JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: