Pallati 12 katësh me 285 shtëpi i pabanueshëm, flasin banorët me lot në sy (Video)

Një pallat 12 katësh në Durrës është në rrezik shembje. Në atë ndërtesë bëhet me dije se jetonin plot 285 familje.Në një lidhje të drejtpërdrejtë banorët e këtij pallati kanë folur për gazetaren Anila Demiraj dhe janë shprehur se kërkojnë ekspertizë të huaj.Madje ka edhe nga ata banorë që kanë folur me lot në sy. Ata kërkojnë ekspertizë të huaj për pallatin pasi nuk u besojnë shqiptarëve. Pallati është në kompleksin “Jeda” shtype rekl,am dhe shiko vide,on: