Pamje eksluzive / Frashër Krasniqi thot se u su’lmua nga Albini

Ish-deputeti i PSD-së, Frashër Krasniqi është sul mua r fiz ik isht nga Albin Gashi, kandidatë i Vetëvendosjes për deputet, njëherit djali i avokatit, Tomë Gashi shkruan Insajderi. Lajmin për su l min ndaj Krasniqit është bërë i ditur përmes një reagimin të PSD-së, teksa është theksuar se i njëjti e ka sh arë e ofe ndu ar edhe Nol Nushin, anëtari i kësaj partie sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: