Pamje Eksluzive / Se.Ks Në Tualetin E Aeroplanit, Cifti Turpërohet Keq Kur Shohin Njerëzit Në Radhë, Por Aty Ndodh

Një lojtar amerikan volejbolli ka filmuar një skenë disi të sikletshme në aeroplanin me të cilin po udhëtonte.Me anë të disa ‘story’ në Instagram, 34-vjeçari Stafford Slick, tregoi sesi një çift ishin mbyllur në tualetin e mjetit fluturues ndërkohë që njerëzit prisnin në radhë.Ndërkohë që disa zonja prisnin me padurim që tualeti të lirohej, për çudinë e të gjithve, nga kabina dolën dy persona dhe jo një Shtype rekl,am dhe shiko vide,on e plote e cila po le nam ne rrjetet sociael dhe me gjere nte gjitha rrjete.